Drum- en percussiegroep FabotàstiX

    FabotastiX is de 12-koppige en zeer diverse drumgroep van kinderwerking Fabota (buurtwerk 't Lampeke).

 
Je kan de FabotàstiX inhuren voor een optreden. Zij zorgen voor ambiance op een zeer verrassende en dynamische manier. De richtprijs/uitkoopsom voor een optreden is 450 euro (bespreekbaar in verder overleg). Meer info bij Jaak (jaak@lampeke.be) of Karin (karin@lampeke.be). 
 
Geniet ook even mee van dit artikel en filmpje op Radio 1 in het kader van de Warmste Week in december 2019.
 
(optreden tijdens Theater aan Zee in Oostende 2019)
 
2009 was het startjaar van de FabotastiX, onze percussiegroep. Dit gebeurde in samenwerking met Met-X, een organisatie die muziekprojecten opstart en begeleidt (www.metx.be) en onder begeleiding van Jo Zanders. Hij zorgde tot en met 2019 voor de artistieke begeleiding van onze percussiegroep. Dit was enkel mogelijk dankzij subsidies binnen het participatiedecreet. 
 
(optreden tijdens pedagogische studiedag Leuvense basisscholen najaar 2019)
 
Intussen, we zijn 2020, heeft ook deze percussiegroep FabotàstiX een hele weg afgelegd. Zij bestaan intussen meer dan 10 jaar. Doorheen hun traject speelden heel wat kinderen mee en hebben ze heel wat optredens gerealiseerd. Deze optredens gebeurden/gebeuren zowel in de eigen werking, in Leuven, maar ook op diverse plaatsen in België. (o.a. de Zinnekesparade in Brussel, de jaarlijkse dag tegen armoede in Leuven, de eindejaarscorrida in Leuven, opening van tentoonstelling in Museum M ...) 
 
In 2014 werd ook ook een cd uitgegeven. Deze cd is te koop voor 5 euro (bestelling@lampeke.be).
 
In 2016 kwamen ze naar buiten met een videoclip. Geniet gewoon van de videoclip zelf. Klik op de foto hieronder ...
 
 
Word je graag fan op facebook? Gewoon doen ...